1e consult

Als u voor het eerst op consult komt en eigenlijk ook bij vervolgconsulten is het verstandig om u hier op voor te bereiden. Voor u en voor mijn overzicht is het handig als u aantekeningen maakt en deze meeneemt. Vergeet ook niet om medicijnen die u al gebruikt mee te nemen; graag ook de vitaminepreparaten en de homeopathische middelen.  Daar ik deze zo nodig zal testen, heb ik graag dat u niet alleen het formulier ( zie hieronder)  meeneemt , maar de middelen zelf ook.  

Om de consulttijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken en de benodigde informatie zo compleet mogelijk te krijgen, plaats ik hieronder een aantal formulieren, die u kunt invullen en die u helpen om de gegevens overzichtelijk te maken.

Formulieren:

- Klik hier voor formulier basisgegevens volwassenen >>
- Klik hier voor formulier basisgegevens kinderen >>
- Klik hier voor formulier medische geschiedenis, familiegeschiedenis en medicatie>>

U kunt bovenstaande formulieren invullen, printen en meenemen tijdens het 1e consult. U kunt ook een mail naar mij sturen dat u gegevens wilt doormailen. Ik stuur u dan een beveiligde email, die u met de gegevens kunt replyen.

Wet op de privacy (AVG)

Hieronder vind u ook een formulier die betrekking heeft op de wet op de privacy die in mei 2018 ingaat. Het invullen van dit formulier en het ondertekenen er van is wettelijk verplicht.

Voor artsen – en dus ook voor mij – gelden ook andere wetten dan de AVG:

namelijk zwijgplicht en de plicht om uw gegevens 15 jaar te bewaren en een meldingsplicht bij vermoeden op kindermishandeling..

- Klik hier voor formulier wet op de privacy (AVG) >>

Gegevens opvragen

Soms is het noodzakelijk om gegevens zoals specialistenbrieven of laboratoriumgegevens op te vragen bij behandelend arts.

Het is het simpelste, goedkoopste en het snelste als u een kopie van deze gegevens zelf aan uw arts vraagt.

Indien ik het voor u moet opvragen, heb ik van u een machtiging nodig.

- Klik hier voor de machtiging opvragen medische gegevens >>